Over

dsc04676

De afgelopen twee jaar heb ik met heel veel plezier geblogd en recensies geschreven op mijn weblog ‘Lezen met kids’. Ontstaan vanuit mijn liefde voor (voor)lezen en kinder- en jeugdboeken met het doel om mensen te inspireren en daarmee zoveel mogelijk kinderen te laten genieten van de magie van mooie verhalen.

Mijn passie voor boeken wilde ik zeker weten blijven delen, maar ik merkte dat mijn behoefte om te schrijven steeds groter werd en dat er nog zoveel meer leuks te doen is met kinderen dat ik ook graag met jullie wil delen. Zo zijn mijn jongens en ik in onze vrije tijd fervent knutselaars en bezoek ik met mijn kinderen regelmatig theatervoorstellingen. Daarnaast is de oudste inmiddels alweer vijf-en-half en volop bezig met letters, cijfers, schrijven en rekenen. Ook een onuitputtelijke bron van inspiratie!

Daarom dus een nieuw blog met een nieuwe naam en een hele nieuwe look waar ik nog meer van mezelf in kwijt kan en waar jullie als lezers nog meer inspiratie kunnen vinden. ‘Letters’ omdat je dus nog steeds boekrecensies en boekennieuws tegen zult komen, ‘spetters’ omdat ik schrijf over belevenissen met mijn eigen ‘spetters’ en omdat er vanaf nu dus ook creatieve blogs en recensies online komen. ‘Letters & spetters’ dekt de lading volledig en leek mij dé perfecte naam voor mijn nieuwe website :-).

Ik hoop dat jullie weer met veel plezier zullen volgen en dat jullie zelf natuurlijk met jullie eigen ‘spetters’ aan de slag gaan. Samen genieten van het nu en zo mooie herinneringen creëren voor later; dat is waar het wat mij betreft allemaal om draait.

Creatieve groet,

Bertine

 

Advertentie