Leeswinkeltje

Een winkeltje? Jazeker! Nou ja, soort van dan ;-). Wat je hier ziet is de voorzichtige start van de langgekoesterde droom om een eigen webwinkel(tje) te beginnen. Mensen blij maken met mooie spullen en verrassen met leuke pakketjes; ik hou er ontzettend van! Dus hopelijk is dat wat ik vanaf nu regelmatig kan gaan doen met mijn eigen kleine Leeswinkeltje.

Producten

Bladwijzers

Bosdieren

P1050046

Schattige beertjes

P1040845

Beer & Konijn

P1040943

Dieren luchtballon

P1040838

Bestellen en betalen

Bestellen en betalen verloopt voorlopig via e-mail (lettersenspetters@outlook.com) of door middel van het contactformulier onder aan de productpagina. Hierop geef je heel eenvoudig aan welk product je wilt bestellen. Vervolgens neem ik contact met je op en wordt alles geregeld!

Verzending

Voor verzending hanteer ik de gebruikelijke tarieven van PostNL. Omdat er voorlopig enkel bladwijzers te koop zijn zullen de verzendkosten in de meeste gevallen €0,78 bedragen (prijs van 1 postzegel).

Ik zorg er altijd voor dat je bestelling netjes wordt verpakt en je krijgt er altijd wat leuke extraatjes bij. Ik wens jullie veel shop- en natuurlijk leesplezier. O ja, feedback is altijd welkom! Laat me vooral weten wat je vindt van de producten en of je wellicht nog iets mist in de shop. Samen maken we er hét gezelligste leeswinkeltje van!

 

 

 

 

 

Advertentie