Gratis downloads

Op deze pagina vind je gratis downloads voor thuis, in de klas of in de kinderopvang en peuterspeelzaal. Inzetbaar waar jij ze in wil zetten en gemakkelijk aan te passen aan jouw persoonlijke situatie.

Ik wens je heel veel plezier!

Sinterklaas activiteiten kinderopvang

Mijn eerste werk als educatief auteur! Ik ben ongelooflijk blij dat ik deze kans heb gekregen en dat ik mijn dagelijks werk en mijn passie voor schrijven op deze manier kan combineren.

De activiteiten zijn geschreven voor VVE methode ‘Uk en Puk’ van uitgeverij Zwijsen, maar zijn ook prima inzetbaar wanneer je niet met deze methode werkt en ook erg leuk om thuis met je eigen kind uit te voeren. Kortom: inspiratie voor iedereen die graag creatief aan de slag wil met jonge kinderen rondom het thema ‘Sinterklaas’. Ik wens je heel veel plezier en zou het onwijs leuk vinden om te horen wat jullie ervaringen zijn naar aanleiding van het artikel. Schroom niet om ze hieronder in de reacties te delen of neem contact op via : lettersenspetters@outlook.com

Download het artikel hier:

Spelen en ontdekken met Sint 

kaft artikel


Lees- en activiteitenkaartjes voor advent

Vorig jaar maakte ik 24 kaartjes vol leesinspiratie voor tijdens de adventperiode. Aftellen naar kerst, maar dan net even anders. Dit jaar zijn er 24 kaartjes bijgekomen met activiteiten voor het hele gezin. Van gezellig knutselen of spelletjes doen tot een wandeling in het donker en lekker warme chocomel drinken; er zit voor iedereen wat leuks bij.

Eenvoudig de kaartjes downloaden, even knippen en plakken en de kerstpret kan beginnen!

Je vindt de downloads hier:

Leeskaartjes           Activiteitenkaartjes

adventkaartjes

Advertentie