Persbericht: nostalgie met de nieuwe collectie speelgoed van Fiep Westendorp!

Onlangs kwam ik een fantastische collectie bureau accessoires tegen, helemaal in de stijl van Fiep Westendorp. De diverse items zijn erg leuk als cadeau tijdens de feestmaand en, niet onbelangrijk: hartstikke betaalbaar! Ik deel graag het persbericht met jullie. Wellicht zit er wat leuks voor je bij!


Wie is er niet groot geworden met Fiep Westendorp? Denk aan Jip en Janneke en Pluk van de Petteflet. De tekeningen van Fiep zijn uniek, herkenbaar en brengen mooie herinneringen naar boven. Deze feestdagen gaan we weer even terug in de tijd met dit nieuwe speelgoed van Fiep Westendorp. Nostalgie in een nieuw en eigentijds jasje!

Kinderen zijn graag creatief bezig. Met deze lijn komt dat helemaal goed en kunnen zij hun creativiteit de vrije loop laten. Centraal staat het huis van Fiep Westendorp dat op ieder product terug is te vinden. De lijn bestaat uit de volgende producten:

Houten pennenhuis (€22,99)  Bureaublok (€7,49)  Teken- en plakboek (€7,49)  Kliederschort (€14,99)  Etui (€4,99)

fiep collectie

Het houtenpennenhuis biedt veel opbergruimte voor pennen, potloden, stiften, scharen, washitape etc. Er zit zelfs een geheim vakje in! Wat niet meer in het pennenhuis past, kan ik de etui.

Met het bureaublok kunnen kinderen iedere keer een nieuw huis maken door te knippen, te plakken en zelfs te tekenen en te knutselen. Het blok is groot en bevat genoeg vellen en plaatjes voor urenlang speelplezier. Verf en lijm gebruiken is helemaal geen probleem, want het kliederschort beschermt de kleding.

De zelfgemaakte knutselwerken kunnen vervolgens worden geplakt in het teken- en plakboek. Deze heeft een stevige kaft en ringband. Als hij vol is kun je hem bewaren voor later. Over 20 jaar is deze namelijk nog steeds mooi! Veel plezier met geven!

Verkoopinformatie

Deze collectie is afkomstig van KimToys. KimToys ontwerpt, importeert en distribueert licentie speelgoed van nu met een knipoog naar vroeger. De Fiep Westendorp collectie is onder andere te koop bij Lobbes.nl, Fiepwestendorpwebshop.nl en Bol.com.

De collectie van KimToys bestaat verder nog uit een collectie unieke items van Buurman en Buurman en Nijntje. In 2018 wordt er nog een bekende naam toegevoegd aan dit rijtje.


website: http://www.kimtoys.nl

Shop de items snel en eenvoudig via deze link.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s